De Eilanden Installatie Techniek BV

Deltageul 31
3251 NG , Stellendam
Tel: (0187) 493 322

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 7,8 is gebaseerd op 11 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 70% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over De Eilanden Installatie Techniek BV. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over De Eilanden Installatie Techniek BV

7,8
over 11 review(s)

Eerste indruk

7,9

10 pos / 1 neg

Service

7,5

9 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

7,8

9 pos / 2 neg
2,7

Review behulpzaam?
JA NEE

geen enkele afspraak nakomen!
07 januari 2014 om 11:24 Meldt als ongepast

voor een nieuwe ketel 2 keer voor niets op hun monteur moeten wachten. elke keer half uur voor de afspraak gebeld en geannuleerd met een lamé excuus. binnen half uur zouden ze weer bellen voor een 3-de afspraak maar dat was ook te moeilijk. wel na een week factuur ontvangen. ben uiteindelijk naar een andere gegaan.

geen betrouwbaarheid
9,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Snel handelend, betrouwbaar bedrijf.
22 november 2013 om 19:29 Meldt als ongepast

Nadat onze agpo ketel het voor de zoveelste keer begeven had heb ik mijn vaste installateur gevraagd of hij deze wou vervangen. Ik schrok een beetje van de prijs en ben dus even gaan googlen. Zo ben ik bij dit bedrijf terecht gekomen en tot mijn verbazing zag ik grote verschillen qua prijs. Na een korte aanvraag kreeg ik binnen 30min reactie en alles zag er keurig uit. Meteen telofonisch contact gehad en omdat mijn cv stuk was hadden ze een monteur bereid gevonden om deze in de avonduren te komen installeren. Geen verassingen achteraf en een zeer nette/vriendelijke monteur! Niks anders dan lof over deze firma!


10 avatar

Review behulpzaam?
JA NEE

Aantrekkelijk geprijsd, goede en snelle service.
01 november 2013 om 12:47 Meldt als ongepast

Plotseling gaf mijn oude CV ketel de geest en omdat hij al 17 jaar oud was, gelijk besloten niet meer voor reparatie te kiezen maar voor vervanging. De Eilanden is aantrekkelijk geprijsd, kon op zeer korte termijn een nieuwe ketel plaatsen en was ook nog eens snel klaar. De bejegening door de installateurs was servicegericht en vriendelijk. Heb ook maar gelijk een servicecontract bij De Eilanden afgesloten. Ik ben blij...

Aantrekkelijk geprijsd, snel en servicegericht. Momenteel geen
9,7

Review behulpzaam?
JA NEE

geweldige service ook zelfs na de garantie
17 augustus 2013 om 12:07 Meldt als ongepast

Wij hebben 3 jaar geleden onze ketel laten vervangen door De Eilanden Installatie Techniek omdat deze veel goedkoper was dan onze huidige installateur die het onderhoud heeft van de ketel .
Het onderhoud hebben wij des tijds gehouden bij onze huidige installateur en zijn er de afgelopen jaren veel klachten geweest met de ketel. De garantie is inmiddels verlopen en hebben wij dit voor gelegd bij De Eilanden deze heeft afgelopen week een nieuwe geplaatst en tevens hebben wij nu daar ook het onderhoud afgesloten dit vinden wij een echte geweldige service en mee denken met een klant want wij hadden geen vertrouwen meer in de oude ketel.

Niet alleen de prijs is goed maar ook de service is buiten gewoon goed. momenteel geen
10

Review behulpzaam?
JA NEE

Had een nieuwe ketel nodig en heb drie ...
14 maart 2013 om 13:23 Meldt als ongepast

Had een nieuwe ketel nodig en heb drie offertes opgevraagd waaronder een bij De Eilanden inst. Techniek BV.
Op de volgende onderdelen scoort dit bedrijf een 10:
Binnen 1 uur een offerte. Binnen 1 uur terugbellen na inspreken voicemail. Binnen 1 week plaatsing mogelijk. Offerte is transparant. Definitief factuur is gelijk aan offerte. Monteur komt op afgesproken tijdstip en is zeer professioneel, weet waar hij het over heeft en heeft plezier in zijn werk.
Met ander woorden Dit bedrijf weet hoe hij de klant moet behandelen. Bedankt.


n/a

Review behulpzaam?
JA NEE

lekkage
19 november 2012 om 19:28 Meldt als ongepast

Lekkage na installatie pas na 2 dagen verholpen.
Woon zeker te ver weg.
Prijs is goedkoop maar goedkoop kan duurkoop zijn...


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Zeer nette en snelle afhandeling met duidelijke afspraken
01 oktober 2012 om 14:59 Meldt als ongepast

Wij hebben sinds kort een offerte voor een nieuwe cv-ketel via internet ontvangen. Hierin stond precies vermeld wat de totale kosten incl. materiaal en montage met btw waren. Daarna telefonisch contact opgenomen en een montage datum afgesproken. Monteur was keurig op tijd en heeft de nieuwe ketel zeer netjes geïnstalleerd. Ook de werkplek netjes achter gelaten.

Duidelijke offerte zonder kleine lettertjes, nette afwerking Geen
9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Goed bedrijf, snel en vakkundig
25 september 2012 om 08:41 Meldt als ongepast

Dit bedrijf weet hoe het moet in de huidige marktsituatie. Een echte aanrader!


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Intergas ketel geplaatst
28 maart 2012 om 08:20 Meldt als ongepast

zeer tevreden over behandeling van mensen op het kantoor als de monteurs schoon vriendelijk en vakkundige er zijn tevens nog wat lekkages verholpen zonder kosten dat noem ik nu service deze firma kan ik echt aanraden

Vriendelijkheid en meedenken met de klant Monteur drink maar 1 bakje koffie minder gezellig
8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Nefit turbo 21 hr vervangen door Remeha ketel type Calenta
24 mei 2011 om 14:38 Meldt als ongepast

Goedkoopste aanbieder. Volgels afspraak geleverd. Nette beantwoording van vragen via telefoon en mail. Installatie volgens afspraak. Nu twee weken in bedrijf en werkt prima. M.a.w. prima service.

Nette beantwoording vragen. Aardige monteur. Alles wordt netjes opgeruimt. Volgens afspraak werken. Het installatie formulier van Remeha, is niet afgetekend.

Op de kaart

Locatie van De Eilanden Installatie Techniek BV op de kaart Neem contact op

Openingstijden

  • Maandag08:00 - 17:00
  • Dinsdag08:00 - 17:00
  • Woensdag08:00 - 17:00
  • DonderdagGesloten
  • Vrijdag08:00 - 17:00
  • Zaterdag09:00 - 12:00
  • ZondagGesloten